Meteoroloji uyardı: O bölgelerde yağış devam ediyor!

Yaz mevsiminin gelip gelmeyeceği konusundaki merak sona erdi! Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güncel hava tahmin raporunu yayınladı ve önemli detaylar içeriyor.

Sıcaklık artışıyla birlikte, yaz mevsiminin yaklaştığını müjdeleyen rapora göre, cuma gününden itibaren sıcaklıkların yükselmesi bekleniyor. Ancak, bölgesel olarak sağanak yağışların devam edeceği de belirtiliyor.

Sıcaklık Artışı Bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı rapora göre, cuma gününden itibaren sıcaklıkların yükselmesi bekleniyor. Özellikle batı ve iç kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek sıcaklık artışı, vatandaşları terletmeye hazırlanıyor.

Yağışlar Devam Ediyor

Sıcaklıkların artmasına rağmen, yağışlar da kendini hissettirmeye devam edecek. Bazı bölgelerde yerel olarak kuvvetli yağışlar beklenirken, özellikle Çorum, Tokat, Amasya, Samsun, Ordu ve Yozgat çevrelerinde dikkatli olunması gerekiyor.

Bölge Bölge Hava Durumu

Meteoroloji raporu, bölge bölge hava durumunu detaylandırıyor:

  • Marmara Bölgesi: Parçalı ve çok bulutlu, yer yer sağanak yağışlı.
  • Ege Bölgesi: Parçalı ve az bulutlu.
  • Akdeniz Bölgesi: Parçalı ve çok bulutlu, yer yer sağanak yağışlı.
  • İç Anadolu Bölgesi: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, kuzeydoğu ve güney kesimlerinde yerel sağanak yağışlı.
  • Doğu Anadolu Bölgesi: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Ardahan, Kars ve Hakkari çevrelerinde yerel sağanak yağışlı.
  • Güneydoğu Anadolu Bölgesi: Parçalı ve az bulutlu.

Uyarılar

Meteoroloji raporu, kuvvetli yağışlar ve rüzgarlar konusunda vatandaşları uyarıyor. Özellikle kuvvetli yağışların beklendiği bölgelerde dikkatli olunması gerekiyor. Ayrıca, denizcilerin de dikkatli olması gerektiği belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Haber Haberleri