Mayıs sonuna kadar hemen başvurun! Faturalarınıza 750 TL indirim!

QNB Finansbank, elektrik, su ve doğalgaz faturalarını ödeyenlere yönelik yüksek miktarda destek sağlayan bir kampanya başlattı. Kampanya 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek. İşte kampanya detayları...

750 TL fatura desteği!

Kampanya kapsamında, müşteriler QNB Finansbank üzerinden otomatik fatura ödemeleri kurduklarında 750 TL'ye kadar destek alabiliyorlar. Bu destek, ParaPuan olarak sağlanıyor ve artan fatura maliyetleriyle başa çıkmakta zorlananlara önemli bir maddi destek sunuyor.

Kampanyaya katılmak için müşterilerin 31 Mayıs 2024 tarihine kadar QNB Mobil üzerinden uzaktan kayıt yapmaları gerekiyor. Kampanya süresince CardFinans ve QNB First kredi kartları veya QNB Finansbank vadesiz hesapları üzerinden kurulan otomatik fatura ödeme talimatları ödüllendiriliyor. Her yeni otomatik fatura ödeme talimatı başına 250 TL ParaPuan kazanılabilir ve toplamda 750 TL'ye kadar ödül alınabilir.

Kampanya şartları

Kredi kartı talimatları için, fatura en az bir kez 30 Haziran 2024 tarihine kadar ödenmelidir ve talimatlar 30 Kasım 2024 tarihine kadar aktif olmalıdır. Ödüller, fatura ödendiği ayın son iş gününde 100 TL olarak ve 1-10 Temmuz 2024 tarihleri ​​arasında kalan 150 TL olarak kredi kartına yüklenecektir. Banka hesaplarına verilen talimatlar için, fatura 30 Haziran 2024 tarihine kadar ödenmelidir ve ödüller 1-10 Temmuz 2024 tarihleri ​​arasında CardFinans Cash kartına yüklenecektir.

Kampanya, yalnızca CardFinans ve QNB First kredi kartları ile QNB Finansbank vadesiz hesaplar üzerinden verilen talimatlar için geçerlidir. Kazanılan ParaPuan'ların 25 gün içinde kullanılması gerekmekte olup, kullanılmayan puanlar bu süre sonunda iptal edilecektir. Her müşteri kampanyadan bir kez yararlanabilir ve toplamda 750 TL'ye kadar ParaPuan kazanabilir. Bu kampanyaya dahil olan faturalar, diğer promosyonlarla birleştirilemez.

İlk yorum yazan siz olun

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Haber Haberleri