KPSS puanı olanlar dikkat: Başvuru için acele edin! Personel alımı yapılıyor!

Milli Saraylar İdaresi, İstanbul'da görev yapacak 30 koruma ve güvenlik personeli alımı gerçekleştirecek. Güvenlik görevlisi olmak isteyenler için önemli bir fırsat olan bu ilanın başvuru detayları ve şartları açıklandı.

KPSS'den En Az 60 Puan Alanlar Başvurabiliyor

Bu ilana KPSS'den en az 60 puan alan adaylar başvurabilecek. Bu, güvenlik görevlisi olmayı düşünen birçok kişinin başvuru şansını artırıyor. Milli Saraylar İdaresi, ilan detaylarında başvuru koşullarını da açıkça belirtti.

Başvuru Şartları ve Detaylar

Milli Saraylar İdaresi, başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerektiğini vurguluyor. Ayrıca, sivil haklardan mahrum olmamak ve sağlık sorunlarının bulunmaması da önemli kriterler arasında yer alıyor. KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak ve lisans mezunu olmak şart. Adayların 35 yaşından gün almamış olması da gerekli.

Başvuru Süreci ve Tarihleri

Başvurular, 24 Mayıs – 2 Haziran 2024 tarihleri arasında Milli Saraylar İdaresi'nin kariyer portalı üzerinden yapılacak. Başvuruların internet üzerinden alınacağı bu süreçte adayların dikkatli olması ve başvuru tarihlerini kaçırmaması gerekiyor.

İlanın Ayrıntıları

Unvan: Koruma ve Güvenlik Görevlisi
Kontenjan Sayısı: 30
Hizmet Yeri: İstanbul
Öğrenim Grubu: Lisans
Sınav Yöntemi: KPSS P3 + Sözlü sınav

Başvuracak Adaylardan Beklenen Nitelikler

Başvuru yapacak adayların şu niteliklere sahip olması gerekiyor:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Sivil haklardan mahrum olmamak,
  • Sağlık sorunu bulunmamak,
  • KPSS P3 puan kategorisinde en az 60 puan almak,
  • Lisans mezunu olmak,
  • 35 yaşından gün almamış olmak.

İlk yorum yazan siz olun

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Haber Haberleri