Kabine Toplantısı sonrası açıklama geldi: Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu!

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında alınan kararlar neticesinde 2024 Kurban Bayramı tatili belirlendi. İşte merak edilen tüm detaylar...

Kurban Bayramı Tatili Kaç Gün?

Bu yıl Kurban Bayramı, 16 Haziran Pazar günü başlayacak ve 19 Haziran Çarşamba günü sona erecek. Bayramın birinci günü 16 Haziran Pazar, ikinci günü 17 Haziran Pazartesi, üçüncü günü 18 Haziran Salı ve son günü 19 Haziran Çarşamba olarak planlandı.

Kurban Bayramı Tatili Toplam 9 Gün

Kurban Bayramı tatili, Perşembe ve Cuma günleri de eklenerek hafta sonu ile birleştirildi. Böylece toplamda 9 gün sürecek olan bayram tatili, vatandaşlar için uzun bir dinlenme fırsatı sunacak. Bu süre içinde aileler bir araya gelip bayram coşkusunu yaşayacak, sevdikleriyle vakit geçirecek.

Diyanet Başkanlığı tarafından açıklanan takvime göre, Kurban Bayramı’nın 4. günü 19 Haziran Çarşamba günü idrak edilecek. Bu özel gün vesilesiyle tüm vatandaşlara hayırlı bayramlar dileriz!

İlk yorum yazan siz olun

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Haber Haberleri