Haziran sonuna kadar yakıt harcamalarınız tasarruf edin: Bankadan yakıt alışverişlerinize indirim!

İş Bankası, müşterilerine yönelik yeni bir akaryakıt kampanyası duyurdu. Bu kampanya ile, 16 Mayıs - 30 Haziran 2024 tarihleri arasında yapacağınız yakıt alışverişlerinizden 220 TL'ye varan MaxiPuan kazanabilirsiniz.

Kampanyanın Detayları

Kampanya süresince, farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 750 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişinizde 200 TL MaxiPuan kazanma fırsatınız olacak. Ayrıca, alışverişlerinizden en az birini Maximum Mobil uygulaması içindeki Pazarama'dan Petrol Ofisi Öde-Geç ile yapmanız durumunda, toplamda 220 TL MaxiPuan kazanabilirsiniz.

  • Kampanya Süresi: 16 Mayıs - 30 Haziran 2024
  • Alışveriş Tutarı: Tek seferde 750 TL ve üzeri 4 yakıt alışverişi
  • Ekstra Puan Şartı: Minimum bir alışverişin Maximum Mobil'den Pazarama ile yapılması
  • Toplam Puan: 220 TL MaxiPuan

MaxiPuanların Kullanım Alanları

Kazandığınız MaxiPuanlar, İş Bankası ile anlaşmalı tüm akaryakıt istasyonlarında harcanabilir. Bu puanlar sayesinde, yakıt alımlarınızı indirimli yaparak ulaşım giderlerinizi azaltabilirsiniz. MaxiPuanlar, sadece Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında görülebilir ve yalnızca yakıt alımlarında kullanılabilir.

  • MaxiPuan Yükleme Tarihi: 4 Temmuz 2024
  • Son Kullanma Tarihi: 31 Ağustos 2024
  • Kullanım Şartları: Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemez ve Avans MaxiMil kapatmak için kullanılamaz.

Ek Kart ve Puan Transferi

Her müşteri kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabilir ve maksimum 220 TL MaxiPuan kazanabilir. Ek kart ile yapılan alışverişlerde kazanılan MaxiPuanlar, ek kartın bağlı olduğu ana karta yüklenecektir. Ek kart sahibi ve ana kart sahibi müşteriler ayrı ayrı MaxiPuan kazanamazlar.

İş Bankası'nın bu kampanyası, müşterilere ulaşım masraflarını azaltma imkanı sunarken, aynı zamanda yakıt alışverişlerinden tasarruf etmelerini sağlıyor. Bu kampanya, özellikle yaz tatili ve bayram yolculukları öncesinde büyük bir avantaj sunuyor.

İlk yorum yazan siz olun

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Haber Haberleri