Emeklilere çift promosyon müjdesi! İşte detaylar

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), emeklilere yönelik yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya ile şartları sağlayan emekliler, çift promosyon alma şansına sahip olacaklar.

Özel Kampanya Detayları

  • Çiftçi Emeklilere Özel İmkanlar: TEB, Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı emekli çiftçilere özel bir kampanya düzenleyerek onların yüzünü güldürdü.

  • Nakit Promosyon Fırsatı: Emekli maaşını 36 ay boyunca TEB'den almaya taahhüt eden ve Harman Kart ile Kredili Mevduat Hesabı (KMH) sahibi olan müşterilere 14.000 TL'ye kadar nakit promosyon imkanı sağlanıyor.

Kolay Erişim ve Ücretsiz İşlemler

TEB, emekli müşterilerin banka temsilcilerine daha kolay ulaşabilmeleri için özel bir müşteri hizmet hattı oluşturdu. Emekliler, 0 850 222 00 91 numaralı hattı arayarak banka temsilcileriyle iletişime geçebilirler. Ayrıca, CEPTETEB İnternet Şubesi veya Mobil Uygulaması üzerinden gerçekleştirecekleri EFT/FAST ve Havale işlemlerinde herhangi bir ücret ödemeyecekler.

Emeklilere Sunulan Diğer Ayrıcalıklar

  • İhtiyaç Kredisi: Özel faiz oranları ile ihtiyaç kredisi imkanı.

  • Kredi Kartı Ücret Muafiyeti: Kredi kartı yıllık ücretlerinden muafiyet.

  • Günlük Nakit Çekim İmkanı: ATM'lerden yüksek miktarda nakit çekim imkanı.

  • Marifetli Hesap: Birikimleri avantajlı faiz oranlarıyla değerlendirme imkanı.

  • Harman Kart Avantajları: Alışverişlerde 5 aya kadar vade ve sıfır faiz avantajı.

Başvuru Detayları

Kampanyadan yararlanmak isteyen emekliler, şubelere gitmeden başvuruda bulunma imkanına sahiptirler. Daha fazla bilgi almak isteyenler, TEB’in resmi web sitesi olan www.teb.com.tr adresini ziyaret edebilirler.

İlk yorum yazan siz olun

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Haber Haberleri