Emeklilere bayram sevinci!

Ceyhan'da yaşayan emekliler, Kurban Bayramı'nda çifte ikramiye sevinci yaşayacak. Emeklilere 3 bin TL SGK’dan, 5 bin TL de belediyeden olmak üzere toplamda 8 bin TL ikramiye ödenecek. İşte detaylar...

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, seçimlerden önce ihtiyaç sahibi emeklilere verdiği 5 bin TL değerindeki bayram ikramiyesi sözünü yerine getiriyor. Başkan Aydar, başvuru sürecinin tamamlandığını ve kriterlere uyan yaklaşık 1000 emekliye Kurban Bayramı’ndan önce ödeme yapacaklarını açıkladı.

Başkan Aydar, zorlukların üstesinden el ele vererek geldiklerini belirterek, seçim döneminde verdiği sözleri yerine getirdiğini vurguladı. Aydar, "Toplamda 2 bin 200 emeklimiz başvuruda bulundu. Kriterleri karşılayan yaklaşık bin emeklimizi belirledik. Tek kriterimiz 'gerçekten ihtiyaç sahibi' olmalarıydı. Her sözümüzü, arkamıza aldığımız halkımızla, halkımız için gerçekleştiriyoruz" dedi.

İkramiyeler ne zaman ödenecek?

Emeklilere bayram ikramiyesi, Ramazan ve Kurban Bayramı’nda yılda iki defa verilmek üzere 3’er bin liradan 6 bin liraya çıkarılmıştı. Bu sene Kurban Bayramı ikramiyeleri 10-14 Haziran haftasında ödenecek.

İkramiye detayları ve başvuru süreci

Emekli maaşlarına ek olarak verilen bayram ikramiyeleri, emeklilerin yüzünü güldürüyor. Bu ödemeler sayesinde emekliler bayramı daha rahat geçirebiliyor. Ceyhan Belediyesi'nin 5 bin TL'lik ikramiyesi ise sadece ihtiyaç sahibi emeklilere yönelik olup, başvuru ve değerlendirme süreci titizlikle yürütülüyor.

Ödeme Kaynağı

Tutar

Ödeme Tarihi

SGK

3,000 TL

10-14 Haziran

Ceyhan Belediyesi

5,000 TL

Kurban Bayramı Öncesi

Ceyhan'da yaşayan emekliler, toplamda 8 bin TL'lik ikramiye ile bayramı çifte sevinçle kutlayacak. Başkan Kadir Aydar’ın girişimiyle gerçekleşen bu destek, ihtiyaç sahibi emeklilere büyük bir rahatlık sağlayacak. Emekliler, bu bayramda hem SGK’dan hem de belediyeden alacakları ikramiye ile ekonomik olarak rahat bir nefes alacaklar.

Bu önemli gelişmeyi takip ederek, bayram ikramiyelerinin detaylarını öğrenebilir ve başvuru süreci hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Emeklilere sağlanan bu destek, toplumun her kesiminde büyük bir memnuniyet yaratacak.

İlk yorum yazan siz olun

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Haber Haberleri