Bakan Işıkhan'dan Kurban Bayramı ikramiyesi paylaşımı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarını teyit ederek, emeklilere yapılacak bayram ikramiyesinin ödeneceği tarih aralığını 10-14 Haziran olarak belirtti.

Bakan Işıkhan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, emeklilere yönelik bayram ikramiyesinin Kurban Bayramı öncesinde 10 Haziran ile 14 Haziran tarihleri arasında banka hesaplarına yatırılacağını ifade etti. Toplamda 42 milyar TL tutarında bayram ikramiyesi ödemesi gerçekleştirilecek.

Ödemelerin Ayrıntıları

Ödemeler farklı sosyal güvenlik kapsamlarına göre ayrı ayrı yapılacak. Emekli Sandığı (4C) kapsamında gelir/alım alanların ikramiyeleri 10 Haziran'da, Bağ-Kur (4B) kapsamında gelir/alım alanların ikramiyeleri 11 Haziran'da, SSK (4A) kapsamında gelir/alım alanların ikramiyeleri ise 12-13-14 Haziran 2024 tarihlerinde ödenecek.

Bu duyuru, emeklilerin ve hak sahiplerinin bayram öncesi mali planlarını yapmalarını sağlayacak ve bayram coşkusunu artıracak önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

İlk yorum yazan siz olun

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Haber Haberleri