Aselsan KPSS ile personel alımı yapacağını duyurdu! Şartları taşıyanlara yüksek maaş müjdesi: İşte detayları!

Gözler uzun süredir Aselsan’ın yapacağı personel alımındaydı. Beklenen haberin gelmesiyle detayların ve kontenjanları merak konusu oldu. İşte başvuru şartları ve ilan ile ilgili tüm detaylar...

Aselsan yeni personel alımlarına başladı!

İş arayan adayların uzun süredir beklediği kurumlardan gözdesi olan firmaları internet sayfaları üzerinden yakından takip ediliyor. ASELSAN tarafından açıklanan son duyurulara göre ise kurum bünyesine alım yapılacak çalışanların vasıfları belli oldu.

Bunlar; Güdüm Kitleri Proje Mühendisi, Tank ve Zırhlı Araçlar Sistem Mühendisi, Malzeme ve Güvenilirlik Mühendisi, Lazer Tasarım Mühendisi, Güdüm Kitleri Proje Değerlendirme ve Analiz Mühendisi, Güvenilirlik Mühendisi, Sayısal Tasarım Mühendisi, Sayısal Donanım Tasarım Mühendisi vasıflarıyla alım yapılacağı duyuruldu.

Aselsan personel alımı için başvuru nasıl yapılır?

Başvuru yapacak adaylar başvuru ekranlarına aselsan.com/tr/kariyer/acik-pozisyonlar web sitesinden kolaylıkla yapabilecek ve başvuru kılavuzu internet sitesi üzerinden adaylara aktarılacak.

İlk yorum yazan siz olun

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Haber Haberleri