2024-2025 AÖF kayıt yenileme süreci: Tarihler ve ücretler açıklandı!

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 2024-2025 öğretim yılı güz dönemi kayıt yenileme tarihleri nihayet belli oldu.

Lisans ve ön lisans programlarında eğitim gören öğrencilerin merakla beklediği bu tarihler, 7 Ekim 2024 tarihinde başlayacak ve 18 Ekim 2024 tarihinde sona erecek. Kayıt yenileme süreci, ders seçimi ve kayıt yenileme bedelinin ödenmesi ile tamamlanacak.

Kayıt yenileme nasıl yapılır?

Öğrenciler, kayıt yenileme işlemlerini e-Devlet şifresi ya da öğrenci şifresi ile Anadolu Üniversitesi’nin resmî web sitesi üzerinden gerçekleştirebilecekler. Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacağından, öğrencilerin öncelikle ders ekle-sil işlemlerini tamamlaması gerekiyor. Bu işlem sonrası, öğrencilerin ödemelerini Ziraat Bankası aracılığıyla yapmaları gerekecek.

Kayıt yenileme ücreti

2024-2025 güz dönemi için AÖF kayıt yenileme ücreti hakkında da bilgi verildi. Öğrenciler, kayıt yenileme işlemlerini Ziraat Bankası’na aşağıdaki yöntemlerle gerçekleştirebilirler:

  • Kredi Kartı/Banka Kartı ile Ödeme
  • İnternet Bankacılığı ile Ödeme
  • ATM’den Ödeme (Kartlı/Kartsız)
  • Mobil Bankacılık ile Ödeme

Ödemelerin son günü ise 18 Ekim 2024 saat 22:30’a kadar yapılabilecek.

AÖF güz dönemi dersleri 19 Ocak 2025’e kadar sürecek. Güz Dönemi Ara Sınavı ise 7-8 Aralık 2024 tarihlerinde gerçekleşecek. Ayrıca, bahar dönemi için ara sınav 19-20 Nisan 2025 tarihlerinde yapılacak. Öğrenciler, kayıt yenileme sürecini ve ders seçimlerini dikkatlice takip ederek, eğitim hayatlarına devam edebilirler.

Bu bilgiler, öğrencilerin kayıt yenileme sürecinde daha bilinçli hareket etmelerini sağlayacak. Gözler, şimdi yapılacak ders seçimlerine ve yeni akademik döneme çevrildi.

İlk yorum yazan siz olun

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Haber Haberleri