Milli Emlak’tan kaçırılmayacak imarlı arsa satışları…

Milli Emlak, Afyonkarahisar ve Tekirdağ'da toplam 16 adet konut imarlı arsayı uygun fiyatlarla satışa sunuyor.

Arsa almayı düşünenler için bu fırsatlar, merkezi lokasyonları ve cazip fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İhaleler açık teklif usulü ile yapılacak ve başlangıç fiyatları 352 bin TL'den başlıyor.

Detaylar ve ihale tarihleri

Afyonkarahisar Emirdağ Milli Emlak Şefliği, Davulga Kasabası ve Karacalar Köyü'nde bulunan 15 arsayı 22 Ekim 2024 tarihinde satışa çıkaracak. Bu arsaların büyüklükleri 663 metrekare ile 1.036 metrekare arasında değişiyor. Geçici teminat bedelleri 70 bin 400 TL ile 113 bin 700 TL arasında belirlenmişken, tahmini muhammen bedeller 352 bin TL ile 568 bin 500 TL arasında değişiyor.

Tekirdağ'da ise Gündoğdu Mahallesi'ndeki 314 metrekarelik arsa için ihale 8 Ekim 2024'te gerçekleştirilecek. Bu arsanın geçici teminat bedeli 943 bin TL olarak belirlenmişken, tahmini satış bedeli ise 4 milyon 715 bin TL.

Avantajlar ve ödeme seçenekleri

Satışa sunulan arsalar, KDV ve 5 yıl boyunca emlak vergisinden muaf tutulacak. Ayrıca, alıcılar için ödeme kolaylıkları da sağlanıyor; en az 1/4 peşin ödeme yapıldıktan sonra kalan tutar 8 taksite bölünebiliyor. Bu, arsa almak isteyenler için büyük bir avantaj sunuyor.

Kamuoyuna duyurulan bu arsa satışları, hem yatırım yapmak isteyenler hem de konut sahibi olma hayali kuranlar için kaçırılmayacak bir fırsat. Uygun fiyatlar ve esnek ödeme seçenekleriyle, Milli Emlak’ın sunduğu imarlı tapular, yatırımcılar için büyük bir fırsat sunuyor.

İlk yorum yazan siz olun

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Ekonomi Haberleri