İndirimli araç kiralama fırsatı! Hangi müşterilere özel kampanya başladı?

Garanti BBVA müşterileri için İstanbul'da müjdeli bir haber var! Banka, TikTak ile ortaklaşa yürüttüğü yeni kampanyasında, araç kiralamalarında 500 TL indirim sunuyor.

5 Haziran - 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli bu kampanya, Garanti BBVA'nın avantajlı hizmetlerinden faydalanan herkes için büyük bir fırsat sunuyor.

Garanti BBVA müşterileri, TikTak üzerinden ilk araç kiralamalarında büyük bir indirim kazanma şansına sahip. Kampanyadan yararlanmak için İstanbul'da ikamet eden ve bankanın bireysel müşteri tabanında yer alanlar kampanyadan faydalanabilir. İndirim kodları, kampanya başlangıcını takip eden 3 gün içinde Garanti BBVA Mobil ve İnternet Bankacılığı’nın “Kampanyalar” bölümünde paylaşılacak.

İndirim kodunu kullanmak oldukça basit. TikTak mobil uygulamasında araç kiralama işlemi sırasında provizyon ekranında kodunuzu girmeniz yeterli olacak. İndirim, kiralama ücretinizden otomatik olarak düşülecektir. Ancak, bu kampanya sadece dakikalık ve günlük kiralamalarda geçerlidir; km paketleri, saatlik paketler ve TikTak Neo Paketi bu indirimden faydalanamaz.

Kampanyadan nasıl yararlanılır?

  1. Garanti BBVA Mobil veya İnternet Bankacılığına Giriş Yapın: Sağ üst köşedeki "çan" ikonuna tıklayarak "hediye paketi" ikonuna erişin.
  2. İndirim Kodunuzu Alın: Kampanya başlangıcından itibaren 3 gün içinde indirim kodunuz hesabınıza tanımlanacaktır.
  3. TikTak Uygulamasını Açın: İlk araç kiralamanızı yaparken provizyon ekranında indirim kodunuzu girin.
  4. 500 TL İndirim Kazanın: İndirim, kiralama ücretinizden anında düşülecektir.

Bu kampanya yalnızca bir defaya mahsus kullanılabilir ve diğer kampanyalarla birleştirilemez. İndirim kodları 5 Haziran 2024 - 15 Eylül 2024 tarihleri arasında geçerli olup, bu süre zarfında İstanbul’daki ilk araç kiralamanızda avantajı kullanabilirsiniz.

Garanti BBVA'nın sunduğu bu özel kampanya ile İstanbul’u keşfetmek ya da günlük işlerinizi daha ekonomik bir şekilde halletmek için TikTak uygulamasını hemen indirin. Detaylı bilgi ve kampanya koşulları için Garanti BBVA ve TikTak'ın resmi web sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın!

İlk yorum yazan siz olun

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Ekonomi Haberleri