Bu bankalarda hesabı olanlar kontrol etsin!

ING Bank, Ziraat Bankası, Garanti Bankası ve bununla birlikte beş bankadan ortak ortak bir karar çıktı. Bankalar yeni faiz oranlarını açıkladı. Detaylar haberimizin devamında…

Yukarıda belirttiğimiz bankalarda hesabı olan vatandaşlara önemli bir haber duyuruldu. Bu bankalar yeni kampanyalar başlattı. ING Bank, Ziraat Bankası, Garanti Bankası ve bunlarla birlikte beş banka müjdeli haberleri müşterilerine duyurdu. Detaylara bakalım…

Bankaların yeni kampanyaları!

Tüm vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılayan kredi kampanyalarına yoğun ilgi gösteriliyor. Bizler de bu haberimizde güncel olarak bankaların 50 bin TL kredi tutarlarını ve bu tutarın aylık taksit ödemelerini hesaplayalım.

ING Bankası’ndan ihtiyaç kredisi olarak 50 bin Türk Lirası çekmek isteyen bir vatandaş vade süresinde 36 ay olarak belirlenmesi üzerine 36 ay için açıklanan faiz oranı 3,79’dur. Bu bankanın aylık taksit bedeli ise 2.993,44 Türk Lirası’dır.

DenizBank ihtiyaç kredisine baktığımızda ise; 50 bin Türk Lirası kredi çekmek isteyen bir vatandaş 36 ay vade için açıklanan faiz oranı 4,74’ tür. Bu kredinin aylık taksit bedeli ise 3.484,98 Türk Lirası’dır.

Devlet bankası olan Ziraat Bankası için 49 bin Türk Lirası kredi kullanmak isteyen bir vatandaş 36 ay vade için açıklana faiz oranı 5,34’ tür. Bu kredinin aylık taksit bedeli ise 3.811,19 Türk Lirası’dır.

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi için 50.000 Türk Lirası çekmek isteyen bir vatandaş 36 ay vade süresi ile açık alan faiz oranı 4,39’ dur. Bu kredinin aylık ödenecek taksit tutarı ise 3.301,14 Türk Lirası’ dır.

TEB Bankası için ihtiyaç kredisi olarak 50 bin Türk Lirası kullanmak isteyen bir vatandaş 36 ay vade süresi için açıklanan faiz oranı 3,99 dur. Yine bu kredinin aylık taksit bedeli 3094 Türk Lirası’dır.

İş Bankası’ndan 50 bin Türk Lirası ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen bir vatandaş açıklanan 36 ay vade için açıklanan faiz oranı 4,55’dir. Bu kredinin aylık ödenecek taksit bedeli ise 3.395,73 Türk Lirası’ dır.

Yapı Kredi Bankası için 50 bin Türk Lirası kredi kullanmak isteyen vatandaş açıklanan 36 ay vade süresi için faiz oranı 5,49’dur. Ödenecek aylık taksit bedeli 3.894,02 Türk Lirası’ dır.

İlk yorum yazan siz olun

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Ekonomi Haberleri