Bankaların bayram kampanyaları devam ediyor!

Bayrama az bir zaman kala, vatandaşlar bayram hazırlıkları için arayış içindeyken, bankalar da çeşitli kampanyalarla destek olmaya devam ediyor.

Bu kampanyalar arasında en dikkat çekici olanlardan biri Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından sunulan 25.000 TL faizsiz kredi kampanyası.

Faizsiz kredi fırsatı TEB’den!

TEB, müşterilerine bayram sürprizi yapmaya hazırlanıyor ve yeni başlattığı faizsiz ve taksitli 25.000 TL nakit avans kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Bu kampanya ile müşteriler, ihtiyaçlarını karşılamak için %0 faizli taksitli nakit avans fırsatından yararlanabilecekler.

Kampanya detayları ve başvuru şartları!

Kampanya 23 Mayıs'ta başladı ve 30 Haziran'a kadar geçerli olacak. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin yeni müşteri olmaları gerekiyor. Başvurular TEB mobil uygulaması üzerinden tamamlanacak ve belirlenen tarih aralıklarında onay alınması gerekecek. Onay alındıktan sonra, faizsiz taksitli nakit avans kampanyasından yararlanılabilecek. Kampanyadan yararlanacak bireylerin, sadece bir kere ve maksimum 25.000 TL tutarında, 3 ay taksitle kullanabilecekleri belirtiliyor.

TEB'in faizsiz kredi kampanyası, bayram öncesinde vatandaşlara ekonomik bir destek sağlıyor. Bu kampanya sayesinde, bayram alışverişlerini ve ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler için önemli bir fırsat sunuluyor. Başvuru süreci ve detaylar hakkında daha fazla bilgi için TEB'in resmi internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden bilgi alabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Ekonomi Haberleri