Araç sahiplerine büyük müjde! TEB’den para iadesi fırsatı!

Türkiye’nin önde gelen bankalarından TEB, araç sahiplerini sevindiren yeni bir kampanya başlattı.

Banka, araç lastiği, bakım ve yedek parça harcamalarında bulunan müşterilerine 300 lira bonus para iadesi yapacak. TEB’in bu yeni kampanyası, araç sahiplerine önemli bir tasarruf fırsatı sunuyor. Peki, kampanyadan nasıl yararlanabilirsiniz? İşte detaylar...

TEB, kampanya kapsamındaki işlemler için 31 Ağustos tarihine kadar bir kerede 3 bin lira ve üzeri harcama yapmış olan müşterilere 300 lira para iadesi verecek. İade işlemleri 6 Eylül 2024 tarihinde kredi kartlarına yansıtılacak ve bonusların geri alım tarihi ise 21 Eylül 2024 olarak belirlendi.

Katılım şartları:

  • Kampanyadan yararlanmak isteyenler, harcama yapmadan önce CEPTETEB Mobil uygulamasından veya “OTOMOTIV1” yazarak 4616’ya SMS göndermelidir.
  • Sadece bireysel kredi kartı sahipleri kampanyaya katılabilir.
  • Kampanya, bonus özellikli bireysel kredi kartları, bonus özellikli sanal kartlar ve çeşitli ödeme yöntemleri için geçerli olacaktır.
  • Harcamaların 3 bin lira ve üzeri olması gerekmektedir.
  • Kampanya, iade ve iptal durumlarında bonusların geri alınmasını öngörmektedir.
  • Sadece yurt içi işlemler ve fiziksel/sanal POS’tan yapılan işlemler kampanyaya dahildir.

Bu kampanya, sade kartlar, banka kartları ve ticari kredi kartları için geçerli olmayacaktır. Ayrıca, ek kart sahipleri bu kampanyadan faydalanamayacaktır. Ancak, asıl kart sahiplerinin kampanyaya katılımı durumunda, ek kartla yapılan harcamalar da kampanya kapsamına girecektir.

Önemli Not: Kampanya, diğer mevcut kampanyalarla birleştirilebilir. Ancak, kampanya süresince iade veya iptal durumlarında verilen bonuslar geri alınacaktır.

Araç bakım ve yedek parça harcamalarınızda bu fırsatı kaçırmamak için, gerekli adımları hemen atabilirsiniz. Detaylar ve başvuru için TEB’in resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Ekonomi Haberleri